Salon BeautyCare

Salon BeautyCare

De website www.salon-beautycare.nl is in ontwikkeling. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 24874538.

Salon BeautyCare

Salon BeautyCare

Nieuws

Salon BeautyCare bestaat 1 jaar!

Vrijdag 9 oktober is het al weer een jaar geleden dat schoonheidsspecialiste Leandra Bouma haar schoonheidssalon: Salon BeautyCare aan Brinkstraat 5 (inpandig bij kapsalon Studio TrendStyle) in Oosterwolde opende. Leandra: “2014 is omgevlogen en is geweldig verlopen!” Volgens Leandra is geen dag hetzelfde door de vele behandelingen die geboden kunnen worden. Van sprankelende bruidsmake-up tot het stylen van prachtige nagels”! Salon BeautyCare wil dit jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zijn er diverse activiteiten en feestelijke aanbiedingen!

Advertentie Salon BeautyCare
Uitstraling

In Salon BeautyCare worden de diverse gezichtsbehandelingen aangepast aan de conditie van de huid. Leandra: “Het goed verzorgen van de huid, in combinatie met rust en ontspanning, geeft de huid glans en een mooie natuurlijke uitstraling.”

Beauty - Body - Nails

De huid is ons grootste orgaan en belangrijk omdat het ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Maar hoe kun je de huid het beste verzorgen? Welke ingrediënten passen het beste bij jouw huid? Door het geven van een compleet advies door Leandra, weet jij wat het beste bij jou past! Met ingang van oktober heeft Leandra zich bovendien verder gespecialiseerd op de analyse van de meer complexe huid, o.a. acne huid. Maar niet alleen voor “beauty”, gezichtsbehandelingen kunt u bij Leandra terecht. Maar ook voor het verzorgen van uw “body”, nagels, massages, harsen, verven en epileren van wenkbrauwen én voor make-up bent u bij Leandra aan het juiste adres. Door uw body in balans te brengen, komt uw natuurlijke schoonheid nog beter tot zijn recht. En in combinatie met het verzorgen van uw nagels is uw complete verzorging een feit.

Ook spreekt het voor zich dat Leandra Bouma veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en goede service. In een ontspannen ruimte in de zaak van kapsalon Studio TrendStyle, heeft Leandra alle apparatuur en producten tot haar beschikking om u, door haar professionele behandelingen, nog meer te kunnen laten stralen. Door Leandra wordt gewerkt met de producten van Janssen Cosmetics en Lookx!

Activiteiten

Zaterdag 10 oktober a.s. staat van 09.00 tot 16.00 uur in het teken van “kleur”. Samen met een kleurenanaliste (Siemke Hooisma van de Wolstudio uit Fochteloo) en de collega’s van Studio TrendStyle laat Leandra je zien, o.a. bij het aanbrengen van de make-up, hoe belangrijk kleuren voor mensen (voor jong en oud) zijn; de ene kleur laat je stralen en de andere kleur laat je vervagen. Natuurlijk staat de koffie en thee klaar en is er voor iedereen die langs komt een hapje of drankje.

Feestelijke aanbiedingen in oktober

In de jubileummaand oktober 2015 geldt de hele maand de volgende aanbieding:

  • 25% korting op diverse behandelingen! Als cadeau ontvang je na jouw behandeling/afspraak bij Salon BeautyCare of Studio TrendStyle een envelop waarin de korting, voor een eerstvolgende afspraak, op de betreffende behandeling staat vermeld!
  • Als hoofdprijs verloten wij een complete metamorfose door het liken en delen van de tekst en foto op de facebookpagina van Salon BeautyCare (facebook.com/salonbeautycare1).
  • De prijs bestaat uit het kleuren van je haar (1 kleur) met bijpassende make-up! Het eindresultaat wordt vastgelegd door een professionele fotograaf (Kees de Jong van KDJ Fotografie) waarvan jij natuurlijk een foto ontvangt!

Lijkt het je leuk om deze middag geadviseerd te worden over de conditie van jouw huid, de kleur die bij jou past, te weten welke make-up en/of haarkleur jou het mooiste staat? Dan is dit je kans! Leandra heet je van harte welkom aan Brinkstraat 5 voor ? Wat wordt jouw keuze? Voor meer informatie en/of afspraken kun je natuurlijk ook contact opnemen via 06-24874538, maar je kunt ook online een afspraak maken via: www.1beautyafspraak.nl. Meer informatie tref je ook aan op de website: www.salon-beautycare.nl.

Natuurlijk is dit ook een mooi moment, voor diegenen die Salon BeautyCare niet kennen, om even binnen te lopen om een kijkje te komen nemen, onder het genot van een hapje en drankje, en natuurlijk om sfeer te proeven! Wie weet overtuigt het je om een afspraak bij Leandra te komen maken! “Het lijkt mij super leuk dat je komt! Graag tot ziens!”