Over ons

Bent u op zoek naar een vakkundige kapper in Oosterwolde en omgeving? Een kapsalon met persoonlijke aandacht waar u met een glimlach naar buiten loopt. Studio TrendStyle is te vinden aan de Brinkstraat 5 in Oosterwolde. Onder het genot van een kop koffie of thee beleeft u een ontspannen haarbehandeling. Met de professionele producten voor haarverzorging van Goldwell bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Studio TrendStyle is voor iedereen. Stijlvol geknipt met gedegen advies.

Midia

Midia

Haarstyliste & eigenaresse

Midia is de drijvende kracht achter Studio TrendStyle. ‘Je komt naar Studio TrendStyle omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.’ Midia weet waar ze het over heeft. In Studio TrendStyle komt Midia’s ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. ‘Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon. Daarnaast streef ik ernaar om samen met het team iedereen zo goed mogelijk een passend advies te geven zodat u altijd graag naar Studio TrendStyle terugkomt!

Marlène

Marlène

Haarstyliste

Mijn ervaring als haarspecialiste heb ik opgedaan in verschillende salons. Door verschillende trainingen en cursussen heb ik specialismen opgebouwd. Één van deze specialismen is het knippen en kleuren van moderne kapsels, waarbij er door mij wordt gekeken naar uw wensen, huidtype, ogen en de kleuren kleding die u graag draagt. Eveneens ben ik gespecialiseerd in het scheren van figuren en opsteken! Het luisteren naar de klant en kijken naar wat bij hem of haar past vind ik zeer belangrijk. Immers ieder mens is speciaal. Ik neem de tijd voor iedereen om zo het beste kapsel te creëren. Niet alleen als u de salon verlaat maar ook dat u het zelf weer kan stylen als u thuis bent!

Auktje

Auktje

Haarstyliste

...


Fijne omgeving. Ervaar.

Een eigentijdse studio met parkeergelegenheid.

Goldwell

Goldwell

Altijd de beste kleur. Perfect.

Met een ruim assortiment aan kleuringsproducten.


Geknipt. Voor een afspraak.

Bel Studio TrendStyle. 0516 788 102.

Goldwell