Over ons

Bent u op zoek naar een vakkundige kapper in Oosterwolde en omgeving? Een kapsalon met persoonlijke aandacht waar u met een glimlach naar buiten loopt. Studio TrendStyle is te vinden aan de Brinkstraat 5 in Oosterwolde. Onder het genot van een kop koffie of thee beleeft u een ontspannen haarbehandeling. Met de professionele producten voor haarverzorging van Goldwell bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Studio TrendStyle is voor iedereen. Stijlvol geknipt met gedegen advies.

Midia

Midia

Haarstyliste & eigenaresse

Midia is de drijvende kracht achter Studio TrendStyle. ‘Je komt naar Studio TrendStyle omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.’ Midia weet waar ze het over heeft. In Studio TrendStyle komt Midia’s ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. ‘Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon. Daarnaast streef ik ernaar om samen met het team iedereen zo goed mogelijk een passend advies te geven zodat u altijd graag naar Studio TrendStyle terugkomt!

Marlène

Marlène

Haarstyliste

Mijn ervaring als haarspecialiste heb ik opgedaan in verschillende salons. Door verschillende trainingen en cursussen heb ik specialismen opgebouwd. Één van deze specialismen is het knippen en kleuren van moderne kapsels, waarbij er door mij wordt gekeken naar uw wensen, huidtype, ogen en de kleuren kleding die u graag draagt. Eveneens ben ik gespecialiseerd in het scheren van figuren en opsteken! Het luisteren naar de klant en kijken naar wat bij hem of haar past vind ik zeer belangrijk. Immers ieder mens is speciaal. Ik neem de tijd voor iedereen om zo het beste kapsel te creëren. Niet alleen als u de salon verlaat maar ook dat u het zelf weer kan stylen als u thuis bent!

Omed

Omed

Herenkapper

Als man wil je goed voor de dag komen en het perfecte kapsel mag daarbij niet ontbreken. Als professionele herenkapper (én dameskapsalon) in Oosterwolde weet Studio TrendStyle als geen ander welke look bij jou past. Uiteraard luister ik aandachtig naar jouw wensen om vervolgens samen met jou naar de perfecte look te zoeken. Net als mijn collega’s ben ik ook op de hoogte van de laatste trends en beschik ik over de meest recente skills. De hoogste kwaliteit, persoonlijke aandacht en goede service. Precies zoals je van een goede herenkapper in Oosterwolde mag verwachten !

Patricia

Patricia

Haarstyliste

Mijn naam is Patricia Nip en zit al 14 jaar in het kappersvak. Elke dag is het voor mij nog steeds een uitdaging om weer aan het werk te gaan. Ik doe het nog steeds met veel passie en gedrevenheid. Ik hou van nieuwe technieken en ben ook enorm fan van een leuke leerzame cursus., Ondertussen heb ik naast mijn opleiding en ervaring ook al veel certificaten binnen gehaald. Waaronder de master kleuren en barbier., Ik vind het erg fijn om de mensen weer lachend de deur uit te laten gaan. Ik zal mijn werk altijd met passie blijven doen en dat kun je terug zien aan onze klanten., Tenslotte is je haar een visite kaartje van jezelf!


Fijne omgeving. Ervaar.

Een eigentijdse studio met parkeergelegenheid.

Goldwell

Goldwell

Altijd de beste kleur. Perfect.

Met een ruim assortiment aan kleuringsproducten.


Geknipt. Voor een afspraak.

Bel Studio TrendStyle. 0516 788 102.

Goldwell